Vabljeni na 22. Festival Bled!

Vljudno vabljeni na mednarodni glasbeni festival, 22. Festival Bled, ki bo potekal od 3. do 14. julija 2017 na različnih blejskih prizoriščih. 

Prva polovica julija je vsako leto že več kot dve desetletji rezervirana za pester utrip festivala, ki temelji na klasični glasbi, tuje pa mu niso niti vse ostale zvrsti glasbenega izraza. Mednarodni glasbeni Festival Bled je nepogrešljivi del dogajanja na kulturno-umetniškem področju.

Na različnih blejskih prizoriščih, med njimi sta Blejski grad in Festivalna dvorana Bled, se zvrsti lepo število koncertov in spremljevalnih dogodkov, ob pestrem sporedu koncertov različnih glasbenih zvrsti pa vedno potekajo tudi mojstrski tečaji in delavnice, v katerih izkušeni glasbeni mojstri iz vsega sveta svoje znanje delijo z mladimi glasbeniki.

V mojstrskih tečajih Festivala Bled, ki vsa leta nastaja pod umetniškim vodstvom mag. Jerneja Brenceta se je v zadnjih dvajsetih letih izpopolnjevalo prek dva tisoč mladih glasbenikov; mnogi med njimi so danes mednarodno uveljavljene glasbene zvezde.
















Izdelava: MMstudio