17. 7. 2018, ob 20.30

Festivalna dvorana Bled

Gala zaključek 23. Festivala Bled
Mjuzikel SneguljčicaSneguljčica je mjuzikel, ki je nastal na podlagi znane Grimmove pravljice, ki so jo  avtorji preoblekli v moderne ritme najbolj znanih slovenskih in tujih pop skladb ter hitov z najboljšimi vokalisti mlade generacije v Sloveniji (Prelepa za poraz (J. Plestenjak), Toxic (B. Spears), Can't help falling in love (E. Presley), Samo ljubezen (Sestre) in mnogi drugi)... V slovenščini, seveda!

Avtorica mjuzikla je mag. Alenka Gotar, avtorji in izvajalci originalnih pesmi pa J. Plestenjak, M. Vlašič, V. Resnik, N. Derenda, E. Presley in drugi.

Nastopajo učenci ene najboljših pevskih šol v Sloveniji, šole mag. Alenke Gotar. V Sneguljčici v glavnih vlogah nastopajo njeni učenci, ki so že uveljavljeni na slovenski glasbeni sceni: Žiga Lakner- finalist showa Slovenija ima talent, zmagovalec tekmovanj doma in v tujini, Aleksandra Matan - nagrajenka mnogih tekmovanj, trenutno kraljuje na slovenskih glasbenih lestvicah s priredbo skladbe Balon (Nude), Balon; Špela Sever- nagrajenka mnogih tekmovanj; Nika Zajc – prejemnica 2. nagrade mednarodnega festivala Fens 2017; Anže Šuštar - najboljši vokalist slovenske narodno zabavne scene, avtor številnih narodno zabavnih uspešnic kot so Všeč mi je, ko se smejiš, Ljubka si... in drugi, ravno tako odlični, večkrat nagrajeni pevci.
Gre za pozitivno naravnano predstavo z veliko situacijske komike, smeha, plesa, vesele glasbe, dobrih pevcev in lepih kostumov, ki gledalca spravijo v dobro voljo, pa vendar je poln naukov in življenjskih resnic.

Vstopnina: 12€. Nakup vstopnic (gotovina) je mogoč vsak dan med 9. in 18. uro v preddverju Festivalne dvorane Bled in uro pred začetkom koncerta na prizorišču.


Izdelava: MMstudio